Våra tjänster

Stort utbud

Värmepumpar

Hos VVS Design AB är vi behöriga att installera alla värmepumpar av märkena CTC, Nibe samt Mitsubishi. Byt till ett miljövänligare energialternativ med vår hjälp och spara pengar. Vi gör en noga avvägning om du kan tjäna på att installera en värmepump och hjälper dig med hela processen. 

Golvvärme

Golvvärme är en riktig lyx som höjer de flesta badrum, speciellt under vintern. Det kan även installeras i en gillestuga eller var du vill. Vi har kompetensen att installera golvvärme så att det passar dig och ditt hushåll. 

Avlopp och brunnar

Vi på VVS Design AB kan hjälpa dig med allt som har med avlopp och brunnar att göra. Du kan kontakta oss både som företag och privatperson. Inom Karlstadområdet kan vi ofta hjälpa till med kort varsel 

Vitvaror

Vi kan hjälpa dig med installation och service av diskmaskin och tvättmaskin. Självklart är vi säkervatten-certifierade och gör allt enligt reglerna. Du kan lita på oss till 100 % helt enkelt. 

Badrum

Våra medarbetare har kompetens att utföra alla slags VVS-arbeten i badrum. Det kan omfatta toaletter, handfat eller duschar. Hör av dig och berätta vad just du behöver hjälp med så tar vi det därifrån. 

Radiatorer och varmvattenberedare

Behöver du installera en ny varmvattenberedare eller kanske en radiator är vi redo att stå till tjänst. Vi utför även service vid behov. Vi har erfarenhet av flera olika modeller och tillverkare. 

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig!