VVS Design AB

Om oss

Personlig service och hög kvalitet sedan 2010.

Historien om VVS Design AB började 2010 när Niclas Johanesson bestämde sig för att öppna ett nytt företag. Han är fortfarande ansvarig och förtaget består idag av totalt sex medarbetare. Sedan starten har personlig service och nöjda kunder stått i fokus – precis som idag.

VVS Design AB är ett litet företag med Karlstad som bas. Det gör att vi kan fokusera på varje enskild kund och erbjuda det bästa vid varje projekt. Sedan starten 2010 har vi växt sakta men säkert och knutit till oss en rad olika samarbetspartners. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Ingen förfrågan är för stor eller för liten - med sex servicebilar kan vi normalt komma med ganska kort varsel. Våra medarbetare har lång branschvana och brinner för sitt yrke och att göra våra kunder nöjda.

Vi är en VVS-firma du kan lita på till 100 %, alla medarbetare är väldigt noggranna och arbetar efter reglerna för säker vatteninstallation. Oavsett vilken typ av installation det rör sig om ska den kännetecknas av hög kvalitet och god funktionalitet. Vi kan även stoltsera med högsta kreditvänligheten och att vi är kylcertifierade kategori ll INCERT. Även om VVS-arbeten är vår huvudfokus kan vi även hjälpa till att installera vissa typer av värmepumpar. Hör av dig om du vill veta mer om oss eller de tjänster vi erbjuder. Varmt välkommen!

 

 

Intresserad av våra tjänster?

Hör av dig!